Saturday, September 8, 2012

Soal Jawab Bahasa Inggris Maritim 1



SOAL JAWAB BAHASA INGGRIS MARITIM

I.                    COMPLETE THESE SENTENCES WITH YOUR OWN WORD.
1.       The main in charge of ship is the master
2.       The master is responsible for the ship her cargo and the safety of the crew.
3.       The Captain must be qualified and experienced navigator.
4.       The chief officer or chief mate.
5.       The Deck Department is responsible for navigating the ship safety.
II.                  ANSWER THESE QUESTIONS WITH COMPLETE SENTENCES.
1.       What are the responsibilities of the second officer ?
Answer  : The responsibilities of the second officer provides navigating equipment.
2.       Who makes a programme of maintenance for each day on board ship ?
Answer : A programme of maintenance is made by chief officer.
3.       Whose responsibility to provide the life – saving equipment ?
Answer : Third officer is responsibility to provide live saving equipment.

III.                THERE ARE FOUR POSSIBLE ANSWER FOLLOW THE SENTENCES, CHOOSE THE BEST ANSWER TO THE QUESTION.
1.       Bulk cargo can ( be, is, are, was ) divided into liquid or dry bulk cargo.
Answer : be
2.       Liquid bulk cargo is ( carrying, carried, carry, carries ) in tankers.
Answer : carrying
3.       The Suez Canal ( is, was, were, are ) opened on 17 November 1869.
Answer : was
4.       The Canal ( join, joins, joining, joined ) the Mediterraneam each sea to Red sea.
Answer : joins
5.       The Canal ( has, have, had, is ) been widened several time.
Answer : has
6.       An officer may ( becoming, becomes, become, became ) the master of the ship.
Answer : becomes
7.       Now a day they make ship ( on, of, off, from ) steel.
Answer : from
8.       They had ( to, too, do ) repair the bows.
Answer : to
9.       We weighed the metal ( now, yesterday, everyday, tomorrow ).
Answer : yesterday
10.   They are painting the hull ( now, yesterday, tomorrow ).
Answer : now

Ket : Mohon dikoreksi kalau ada jawaban yang salah.. Karena jawaban ini berdasarkan kemampuan saya sendiri.. by http://ariatmancool.blogspot.com/
Reaksi:

0 komentar:

Post a Comment